Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει η 34χρονη Ιωάννα ακόμα και εντός του Αυγούστου σύμφωνα με πληροφορίες. Σημειώνεται πως η ίδια νοσηλεύεται από τον Μάιο στο Θριάσιο νοσοκομείο, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια 35χρονη στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου εργαζόταν. Η 35χρονη που βρίσκεται πίσω από την επίθεση συνελήφθη λίγες εβδομάδες αργότερα και έκτοτε τηρεί σιγή ιχθύος για την επίθεση.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η Ιωάννα υποβλήθηκε σε ένα ακόμα χειρουργείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά το κινητό και τον υπολογιστή της 35χρονης. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως πλέον κατάφεραν να «διαβάσουν» τις συσκευές της 35χρονης κατηγορούμενης, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, και να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο της επίθεσης κατά της άτυχης Ιωάννας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealNews, δύο μήνες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι η 35χρονη αναζητούσε ηλεκτρονικά καταστήματα με περούκες, προκειμένου να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα απέκρυπτε την πραγματική της ταυτότητα. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η νεαρή γυναίκα προετοίμαζε από καιρό το χτύπημα που είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια εναντίον της Ιωάννας. Σημειώνεται ότι στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκε περούκα την οποία φορούσε τόσο την επίμαχη μέρα που περιέλουσε με βιτριόλι την 34χρονη όσο και κατά την παρακολούθησή της για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η 35χρονη, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι, αναζητούσε στο διαδίκτυο, τουλάχιστον έξι μήνες πριν από την επίθεση, τρόπους για να κάνει… μάγια. Μάλιστα, ενδιαφερόταν να μάθει λεπτομέρειες για το «δέσιμο» και το «λύσιμο» της μαγείας. Αναζητούσε, δε, και ειδικούς που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν πάνω στο… επίμαχο ζήτημα.

Διαβάστε: Επίθεση βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ που συμβουλευόταν η 35χρονη – Έψαχνε τη μοίρα της στα χαρτιά [pics]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις