Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε υπόγειο κατάστημα στη Νέα Ραιδεστό, εγκλωβίζοντας τέσσερα άτομα σε υπερκείμενο διαμέρισμα, ανάμεσα στα οποία και μικρό παιδί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 2:00 π.μ. σε υπόγειο όπου αποθηκεύονται προϊόντα του καταστήματος, στην οδό Θράκης. Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά στο υπόγειο μίνι μάρκετ προκλήθηκαν πυκνοί καπνοί που εγκλώβισαν σε υπερκείμενο διαμέρισμα πρώτου ορόφου τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους μικρό παιδί, τα οποία δεν μπορούσαν κατέβουν από το κλιμακοστάσιο.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και ισχυρή δύναμη έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και όλα τα άτομα κατέβηκαν με ασφάλεια από το διαμέρισμα χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής που συνεχίζουν να επιχειρούν.

Η αποθήκη υπέστη σημαντικές ζημιές. Αυτή την ώρα, η οδός Καραολή και Δημητρίου στο ύψος του σούπερ μάρκετ είναι κλειστή και κυκλοφορία διεξάγεται από τους παράλληλους δρόμους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις