Σοκαριστική είναι η κατάθεση στους αστυνομικούς του 67χρονου ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις στιγμές της επίθεσης με τσεκούρι στην πρώην σύζυγό του στην Καλλιθέα

«Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να τη προλάβω. Άρχισα να τη φωνάζω με το όνομα της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ‘πάλι εδώ είσαι ρε π…’. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα ‘χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και τη χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως το κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: «Ήταν ένα αγρίμι, δεν μπορούσαμε να τον  απομακρύνουμε» - Ηλεία Live!

Τα λεπτά που ακολούθησαν φάνηκαν αιώνας για τη γυναίκα που δέχτηκε τα χτυπήματα. Ο δράστης, όπως αποκαλύπτει το cnn.gr, μόλις αντίκρισε τη 54χρονη τραυματισμένη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου. Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν».

Η γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη μετά από τη μάχη των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει το κίνδυνο. Ο 67χρόνος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη πρώην σύζυγό του. «Η κακιά στιγμή μαζί με την αγάπη έγινε ένα κοκτέιλ και έγινε ότι έγινε. Μετανιώνω για ότι έκανα και θέλω να σας πω ότι δεν θέλω τη βία. Σε όλη μου τη ζωή δεν ήθελα τη βία».