ΔΕΘ 2020: Η Θεσσαλονίκη θα είναι από το μεσημέρι και μετά σε κλοιό διαδηλώσεων. Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη λόγω της ομιλίας του, έχει προκαλέσει κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία είναι σε επιφυλακή λόγω και των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα.

Συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα από συνδικαλιστικές οργανώσεις, σωματεία εργαζομένων και κινήσεις πολιτών πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ. Οι διαδηλώσεις, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα από το άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, την Πλατεία ΧΑΝΘ, την Καμάρα, τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην νέα παραλία. Η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων έχει ως εξής:

  • 18:00 μέλη των ΕΔΟΘ ΑΔΕΔΥ ΠΟΕΔΗΝ ΟΛΜΕ ΛΑΕ, φοιτητικών συλλόγων και άλλων σωματείων θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου.
  • 18:00 άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα.
  • 18:00  συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στο ίδιο σημείο
  • 18:00 ομάδα του πατριωτικού χώρου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση κατά των μασκών στον Λευκό Πύργο.
  • 18:30 συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία ΧΑΝΘ.
  • 18:30 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του κόμματος «Για Την Πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη
  • 19:00 οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση κατά ενός νέου lockdown στον Λευκό Πύργο.

Το τεράστιο πανό του ΠΑΜΕ για τη Μόρια

Τεράστιο πανό που ζητά να κλείσει το κέντρο φιλοξενίας και τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών ανήρτησε το πρωί του Σαββάτου το ΠΑΜΕ στην πρόσοψη του ΚΘΒΕ. Το ΠΑΜΕ αντιδρά υπέρ των προσφύγων και των μεταναστών που μένουν πλέον στους δρόμους μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις