Από πειθαρχικό συμβούλιο θα περάσει ο οδηγός που φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media να βρίζει χυδαία μία γυναίκα, που δεν πρόλαβε κατά την είσοδο της να βάλει τη μάσκα της. Η γυναίκα μπήκε με σακούλες στα χέρια και άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της για τη μάσκα. Ο οδηγός βλέποντάς την άρχισε να την βρίζει χυδαία.

Στη συνέχεια ο οδηγός διαπληκτίστηκε και με άλλη επιβάτιδα που διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8 και καταγγέλθηκε από μία από τις δύο γυναίκες στην εταιρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες»

Κλειστά τα γραφεία της ΟΣΥ

Κλειστά θα παραμείνουν, σύμφωνα με πληροφορίες τα κεντρικά γραφεία των ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) στην περιοχή του Ρέντη για δύο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας λειτουργίας των λεωφορείων και των τρόλεϊ στην Αθήνα έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού, ενώ ένας εξ αυτών ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις