Τη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον κόσμο και στη χώρα μας και οι Αρχές προσπαθούν να την ανακόψουν με περιοριστικά μέτρα, υπάρχει και μία μερίδα κόσμου που εξακολουθούν να αρνούνται να συμμορφωθούν.

Τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη οι αρνητές της χρήσης μάσκας, εμβολίου και  της τήρησης των περιοριστικών μέτρων συγκεντρώθηκαν σε Σύνταγμα και στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου αντίστοιχα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Με σημαίες και εικόνες στη Θεσσαλονίκη

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και με μια εικόνα της Παναγίας, οι αρνητές της μάσκας και του εμβολίου πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν να φορούν τα παιδιά τους μάσκες στο σχολείο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία της πόλης και δήλωσαν ότι δεν θα σταματήσουν να διατρανώνουν την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δημιουργήθηκε αναστάτωση, καθώς για άγνωστο ακόμα λόγο, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, άρχισαν να κυνηγούν έναν διερχόμενο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και προσήγαγαν ένα άτομο που συμμετείχε στο περιστατικό.

Δείτε εικόνες από την Αθήνα

Στην Αθήνα συγκεντρώθηκε λίγος κόσμος, σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχε περισσότερος κόσμος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις