Ο 36χρονος εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο από την Αθήνα, και συγκεκριμένα από το σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκτοτε, παρά τις διεξοδικές έρευνες των αρχών που διήρκησαν μήνες, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του. Κανένας συγγενής ή φιλικό πρόσωπο δεν κατάφερε να εξηγήσει τα κίνητρα μιας τέτοιες εξαφάνισης, και έτσι οι υποθέσεις και τα σενάρια για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του φούντωναν.

Δυστυχώς, το μυστήριο της εξαφάνισής του έλαβε τέλος με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, όταν ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός στο νησί της Άνδρου. Παραμένει μυστήριο, ωστόσο, το πως μεταφέρθηκε εκεί, και φυσικά πως έχασε τη ζωή του. Αύριο (22/09) θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό του, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 36χρονος έφυγε από τη ζωή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Λαέρτης Μπεγιάϊ  εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Απριλίου. Σύμφωνα με τη μητέρα του, τελευταία φορά που τον είδαν οι γονείς του ήταν όταν συναντήθηκε με τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Άνω Πατήσια. Ο άτυχος διανομέας σκόπευε να πάει σ’ ένα συνεργείο για να επισκευάσει μια μηχανή, και έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ήταν ένας φίλος του, με τον οποίο πήγε για φαγητό μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. Ο φίλος του πρότεινε να τον μεταφέρει στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια, όμως εκείνος προτίμησε να περπατήσει. Από τότε, δεν ξαναβρέθηκαν ίχνη του, μέχρι σήμερα που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον Λαέρτη.