Ο Ευάγγελος Πάλλης, που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα και  είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο εκτέλεση συμβολαίων θανάτου που είχε διαπράξει, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα.

Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, οι αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008, ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον είχε κάνει αρκετά γνωστό και οι συγκρατούμενοι αντιεξουσιαστές είχαν καλή σχέση μαζί του.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007, οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Η μαφιόζική δολοφονία

Ήταν λίγο μετά τις 4 το ξημέρωμα της Δευτέρας (5/10),όταν ο 60χρονος, κινούνταν πεζός στην συμβολή της Θησέως 46 με την Κανακίδη, στην Καλλιθέα. Άτομο  που επέβαινε σε αυτοκίνητο τον προσέγγισε και άνοιξε πυρ εναντίον του. Οι αρχές μιλούν για συμβόλαιο θανάτου. Τον βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Πάλλης είχε δεχθεί τρεις σφαίρες εκ των οποίων μία διαπέρασε τον θώρακα και του προκάλεσε αιμορραγία.
Ο Πάλλης  είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί. και ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας με το προσωνύμιο «Απάτσι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις