Τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 06/10 στο Άργος, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μιας 30χρονης κοπέλας, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Στο δυστύχημα, το οποίο συνέβη υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, ενεπλάκη και οδηγός αγροτικού οχήματος, ο οποίος βρίσκεται στο χειρουργείο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαινε η άτυχη κοπέλα, τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Και οι 3 μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου. Η κοπέλα είναι από το Άργος, ο οδηγός της μηχανής από το Ναύπλιο και ο οδηγός του αγροτικού από τους Μύλους.

Τι κάνουμε σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα με οδηγίες της Αστυνομίας

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις