Με λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα γέμισε το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, λίγο αργότερα από τη σημερινή και ιστορική, όπως χαρακτηρίζεται, απόφαση κατά της Χρυσής Αυγής.

Το σημείωμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι παθών. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, δεν θα δικαιωθείς ποτέ, δικαιοσύνη δεν υπάρχει καλό παράδεισο. Η καρδιά μου πονάει και για σένα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα θα μεταβεί και η μητέρα του Μάγδα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

«Νίκησε ο Παύλος»

«Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος», είπε η Μάγδα Φύσσα σφίγγοντας στην αγκαλιά της ανθρώπους που περίμεναν ακόμα έξω από το δικαστικό μέγαρο. «Μας ανοίγεται ένας δρόμος καλός αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο φασισμός. Χρειάζεται αγώνας. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά στο χέρι σας είναι από εδώ και πέρα. Μας άνοιξε τον δρόμο ο Παύλος. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα ακόμα. Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας» είπε η Μάγδα Φύσσα και ο πατέρας του Παύλου συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστούμε όλους. Ήσασταν άψογοι. Συνεχίστε έτσι.».

Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου»

«Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα κάνοντας το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.