Ο Βασίλης Κυρμάνογλου, κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου και παραμένει ακόμη άφαντος. Ο 62χρονος φαίνεται να έπεσε θύμα απάτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί, οι οποίες και παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ”Φως στο Τούνελ”, στις 16/10.


Συγκεκριμένα, ο αγνοούμενος φαίνεται να παρασύρθηκε από ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, το οποίο χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες μιας πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, της Ίννας Ινάκι. Και από τότε αγνοείται. Μέσα από τα μηνύματα που βρήκε στον υπολογιστή του η αδερφή του, φάνηκε πως ο 62χρονος προσπαθούσε να πείσει τη γυναίκα – φάντασμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθούν. Μάλιστα, της έλεγε πως θα ήθελε να γνωρίσει και τη μητέρα του.

Οι ισχυρισμοί της αδελφής του και η επικοινωνία της με το προφίλ – φάντασμα

Η ημέρα του μοιραίου ραντεβού και της ανταλλαγής των τελευταίων μηνυμάτων ήταν και η τελευταία που τον είδαν οι συγγενείς του. Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέροντας πως “Βρήκαμε κάποια μηνύματα στο Facebook του από ένα προφίλ που φαινόταν ψεύτικο, με τις φωτογραφίες μιας νεαρής. Πιστεύω πως τον ξεγέλασε και έφυγε για να τη συναντήσει”. Μάλιστα, η άγνωστη γυναίκα ζητούσε χρήματα για τα διόδια, με την αδερφή του αγνοούμενου να αποφασίζει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της: “Της έστειλα μήνυμα να αφήσει ήσυχο τον αδερφό μου. Εκείνη μου ζήτησε συγγνώμη, και όταν τη ρώτησα τι απέγινε δεν πήρα ποτέ απάντηση”.


Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως, το κινητό του 62χρονου έκλεισε στη Λαμία, ενώ τρεις με τέσσερις ημέρες μετά έγινε ανάληψη 900 ευρώ από κοινό λογαριασμό με τη μητέρα του. Σύμφωνα με την αδερφή του αγνοούμενου, 2000 ευρώ έχουν κάνει ”φτερά” από τη τράπεζα, σημειώνοντας, ωστόσο, πως μεγαλύτερη ανησυχία αφορά η ασφάλεια της ζωής του.

Τι σχολιάζει η Ίννα Ινάκι

Η διάσημη πρωταγωνίστρια Ίννα Ινάκι, έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση, σχολιάζοντας στην εκπομπή πως  “Δεν είναι δικό μου το προφίλ στο Facebook και δεν έχω καμία σχέση με τον αγνοούμενο”, ενώ υποστήριξε ακόμη πως η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη του προφίλ. Επιπλέον, υποστήριξε πως έχει απευθυνθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει ότι άγνωστοι δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της, χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις