Ένα ακόμη περιστατικό αρνητή μάσκας, που δημιούργησε πρόβλημα σε σχολείο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μία καθηγήτρια σε Επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό, που που φέρεται να αρνείται ότι υπάρχει κορονοϊός. Μετά τη λήξη του μαθήματος έξω από το σχολείο, βρισκόταν περιπολικό που συνέλαβε την εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με το Mega, όταν οι μαθητές της ζητούσαν να φορέσει μάσκα τούς έβαζε απουσία. Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα. οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του κορονοϊού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι. Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα, εκείνη όμως τους απάντησε με κυνικό ύφος: «Πάρτε μου μάσκαρα».

Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορονοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» ανέφερε μαθητής του σχολείου.   Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της ήταν καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώθηκε. Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η καθηγήτρια επέμενε να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατούσε ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή Live News με τον διευθυντή του σχολείου επιβεβαίωσε ότι η καθηγήτρια δεν του έχει αναφέρει ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε έχει προσκομίσει κάποιο σχετικό έγγραφο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις