Η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχασε την ζωή της μετά από δολοφονική επίθεση, καθώς από την αυτοψία που διενήργησε ιατροδικαστής στον χώρο του συμβάντος, προέκυψε ότι ο θάνατος της προήλθε από βίαιη ασφυξία. Σύμφωνα με το Cretalive, την βρήκε νεκρή φιλικό πρόσωπο, που μπήκε στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά. Η γυναίκα, όσο και ο 80χρονος σύντροφός της, με τον οποίο ζούσαν μαζί, δεν απαντούσαν σε τηλεφωνικές κλήσεις οικείων προσώπων τους και υπήρξε ανησυχία για την τύχη τους. Τελικά, μετά από αρκετές αναπάντητες κλήσεις της κόρης του 80χρονου, το φιλικό πρόσωπο μετέβη στο σπίτι και με τη βοήθεια του κλειδαρά, μπήκε μέσα και αντίκρισε νεκρή την γυναίκα.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και να συλλέξει τυχόν στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχε μία μικρή αναστάτωση, ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Φως στο τι ακριβώς συνέβη θα δείξει η νεκροψίανεκροτομή που θα διενεργηθεί, αλλά και η ενδελεχής έρευνα της Ασφάλειας Χανίων, που αναζητά ήδη τον 80χρονο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται στην υπόθεση ή όχι. Εν τω μεταξύ, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων έχουν οδηγηθεί για ανάκριση οι αλλοδαποί στους οποίους νοίκιαζε η ηλικιωμένη τον πάνω όροφο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, γείτονες αναφέρουν πως δεν είχαν αντιληφθεί κάτι το περίεργο ούτε άκουγαν καβγάδες ή εντάσεις. Το σπίτι ήταν ιδιοκτησίας της 79χρονης. Στο ισόγειο διέμενε εκείνη με τον 80χρονο άνδρα και τον πάνω όροφο τον νοίκιαζε σε αλλοδαπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, του ίδιου ιστοτόπου, ο ηλικιωμένος που διέμενε με τη γυναίκα αναζητείται από την αστυνομία, ενώ λείπουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και το όχημα είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

Φωτογραφίες από Flashnews.gr και Cretalive 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις