Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού ασκήθηκε  από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος της 24χρονης κατηγορούμενης, που φέρεται να διοργάνωσε πάρτυ σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, στο οποίο συμμετείχαν 30 άτομα.

Η 24χρονη που συνελήφθη από την Αστυνομία και στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου 2020.

Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι επιβλήθηκε μόνο διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Στους συμμετέχοντες στο πάρτυ υπήρχαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τη διοίκηση της ομάδας.

Την υπεράσπιση της 24χρονης ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο υποστηρίζει ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε δεν διοργανώθηκε κανέναν πάρτυ, ενώ τονίζει κάποιοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου χωρίς τη συμμετοχή της ιδιοκτησίας ανέβηκαν στο Roof Garden χρησιμοποίησαν μουσική και άρχισαν να χορεύουν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της νεαρής Π.Β, η οποία κατηγορείται ότι διοργάνωσε το πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, στο οποίο συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις