«Βιομηχανία» πλαστών τεστ κορονοϊού φαίνεται πως έχει στηθεί στην Αλβανία. Το κύκλωμα έχει πλαστογραφήσει υπογραφές γιατρών αλλά και το έντυπο μεγάλου διαγνωστικού κέντρου. Όπως αποκάλυψε το Star, πριν λίγες ώρες μια 20χρονη επιχείρησε να περάσει από την Κακαβιά στην Ελλάδα με ένα από αυτά.

Μάλιστα, σε ηχητικό ντοκουμέντο περιγράφεται ο τρόπος δράσης τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Star με την γιατρό που έπεσε θύμα πλαστογράφησης, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό και θα λύσει σύντομα το πρόβλημα. Η γυναίκα είναι διευθύντρια υγείας σε πόλη της βόρειας Αλβανίας. Εκεί φέρεται να κρύβεται και το κύκλωμα. Οι δράστες έβγαζαν αρνητικούς ακόμα και όσους νοσούσαν .Αυτό φαίνεται να επηρέασε το ήδη επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.

Η αρχή της αναζήτησης του σατανικού κυκλώματος ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020. Μία 20χρονη Αλβανίδα πήγε να περάσει με ένα από αυτά τα τεστ, έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί συνέκριναν τα δύο έγγραφα και αντιλήφθηκαν την απάτη.

Το κύκλωμα, μάλιστα, φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές στην Κρυσταλλοπηγή. Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί που είχαν κι εκείνοι πλαστό test covid, ενώ οι αλβανικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα ακόμα και για εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις