Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναμένεται να εξέλθει από το νοσοκομείο έως το τέλος της εβδομάδας, εφόσον συνεχιστεί η σταθερά καλή εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τη Δευτέρα 23/11 σύμφωνα με το Ιατρικό Ανακοινωθέν, ο  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην 5η ημέρα νοσηλείας του δεν είχε πυρετό και η κατάστασή του κρίνονταν σταθερή από τους θεράποντες γιατρούς του.

Εξιτήριο για τον Αναστάσιο

Χθες Δευτέρα 23/11 είχαμε καλά νέα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», από όπου πήρε εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σε μήνυμά του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ιατρικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού λέγοντας : «Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση “ο Θεός είναι μαζί μας” και την εν χορώ απάντηση “και εμείς μαζί του”, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι “δεν θα μας αφήσει ο Θεός”».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα συνεχίσει την αναγκαία θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες ημέρες στο σπίτι του στην Αθήνα.

Στο ΑΧΕΠΑ ο Μητροπολίτης Κατερίνης

Aπό την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώθηκε χθες, ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο ΓΠΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Μητροπολίτης Γεώργιος λόγω Covid-19.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη. Υποβάλλεται καθημερινά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις και λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις