Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης με τη διάρρηξη σε τέσσερις θυρίδες που κατείχαν γυναίκες, σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό. Η πρώτη από τις 4 γυναίκες που ανακάλυψε την κλοπή στις αρχές Νοεμβρίου, μίλησε στο Star.

Όπως είπε, στην αρχή υπέθεσε ότι συγγενικό της πρόσωπο ήταν εκείνο που πήρε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Γρήγορα, όμως κατάλαβε ότι έχει πέσει θύμα ληστείας. Τότε ειδοποίησε την τράπεζα και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι άλλες τρεις θυρίδες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη δική της.  Το ερώτημα είναι πώς άνοιξαν οι θυρίδες, καθώς χρειάζονται δυο κλειδιά.

Η ίδια γυναίκα, περιέγραψε στον Alpha, το σοκ που βίωσε, βλέποντας να έχουν κλαπεί αντικείμενα μεγάλης αξίας από τη θυρίδα της.  «Oταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα, ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «δυστυχώς, μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα».

«Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα, και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος του θύματος της κλοπής. Ο φάκελος για το ριφιφί στην τράπεζα του Ψυχικού λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης έχει περάσει στο ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις