Έκπληξη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Σημειώνεται πως η Ιωάννα έχει υποστεί εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και έχει ήδη υποβληθεί σε πλήθος επεμβάσεων.

Για την υπόθεση κατηγορείται μια 35χρονη, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις. Αν δεν απολογηθεί, η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η 35χρονη Έφη έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο όταν έμαθε πως ζει. Αυτό ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο laptop της κατηγορουμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά φαίνεται να ήθελε να της επιτεθεί με υδροκυάνιο το οποίο έψαχνε τρόπος για να το προμηθευτεί. Στο ιστορικό των αναζητήσεών της φαίνεται να υπάρχει έρευνα ακόμα και για ενέσεις με αέρα, ενώ – το ρεπορτάζ ανέφερε πως – είχε κατεβάσει στο λαπτοπ και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η αστυνομία ερευνά τις επαφές της 35χρονης μέσω διαδικτύου. Η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα – κλειδιά (μία γυναίκα και τρεις άντρες από τον Πειραιά και το Κορωπί) μέσω ίντερνετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους σε κινητά και υπολογιστές. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σαφές στοιχείο που να αποδεικνύει αν και κατά πόσο βοήθησαν την 35χρονη στην επίθεση.

Τέλος, αναφέρεται πως μετά τα Χριστούγεννα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τα οποία θα ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση, καθώς μέχρι σήμερα δεν είναι σαφή τα κίνητρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις