Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας, καθώς βρέθηκε σε χωριό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με έναν αλλοδαπό. Εναντίον του θα σχηματιστεί δικογραφία για διευκόλυνση σε διαφυγή ανηλίκου.

Ειδικότερα, οι δυο τους βρέθηκαν σε παραπήγματα στο Χουδέτσι. Η 17χρονη αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021, οπότε και είχε πει στον πατέρα της ότι θα έκανε βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, και το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, μέχρι σήμερα που εντοπίστηκε, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Εικόνες από την 17χρονη στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου (Creta24)

Νωρίτερα, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της νεαρής, Γιώργος Παπαδόπουλος, δήλωσε πως η Μάγια το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του. «Την είχε δει να κοιτάει δεξιά και αριστερά. Μάλιστα μου περιέγραψε και την τσάντα που κρατούσε μαζί της, χωρίς να έχω δώσει εγώ αυτό το στοιχείο στη δημοσιότητα και κατάλαβα πως πρόκειται για εκείνη», συμπλήρωσε ο πατέρας της Μάγιας.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών, η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει ούτε με πλοίο ούτε και αεροπορικώς.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους. Σε αυτό οι γονείς απευθύνονται στην κόρη τους στις μητρικές τους γλώσσες, δηλαδή ο πατέρας της στα ελληνικά και η μητέρα της στα τουρκικά. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ επικοινώνησε μαζί μας, το χρειαζόμαστε», αναφέρει στο βίντεο ο πατέρας της Μάγιας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις