Κόλαφος ήταν η Βούλα Πατουλίδου κατά της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, ότι βιάστηκε από παράγοντα της ομοσπονδίας. Η χρυσή ολυμπιονίκης και πολιτικός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για το περιστατικό. Όταν ρωτήθηκε γιατί η κ. Μπεκατώρου μίλησε τώρα, η ίδια σημείωσε πως τώρα είναι εκλογές, θέλοντας να τονίσει πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα μετά από δεκαετίες όπου βρίσκονται στην ομοσπονδία τα ίδια πρόσωπα.

Μάλιστα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΕΙΟ λέγοντας χαρακτηριστικά «που ήταν τόσα χρόνια;». Οι δηλώσεις της κ. Πατουλίδου: «Όταν αναρωτιούνται οι άλλοι γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία είναι ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά προπονητές. Πώς δυναμώνεις λοιπόν εσύ ένα παιδί το οποίο θέλεις να το βγάλεις στην κοινωνία για να καταλάβει ότι η ψυχή του και το σώμα του τού ανήκουν».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν αντιμετωπίζεις με τέτοια φαιδρή ανακοίνωση ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γιατί στην ουσία στοχοποιείς όλο το άθλημα. Έχεις έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια πρόεδρος και τελικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο των αθλητών του και βεβαίως το άδικο ανθρώπων με τους οποίους έχει συνεργαστεί 20-25 χρόνια. Πού ήσουν εσύ τόσα χρόνια; Γι’ αυτό είσαι πρόεδρος εκεί. Δεν είσαι πρόεδρος μόνο για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες από τις γενικές γραμματείες και ήσουν ο μεγάλος και ο τρανός επιχειρηματίας του αθλητισμού. Και είχες ανθρώπους αθλητές από τους οποίους διεκδικούσες και απαιτούσες να έχουν μεγάλες διακρίσεις για να είσαι εσύ ο πρόεδρος. Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις