Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις της αστυνομίας στην Κόρινθο, για τον εντοπισμό ενός ιατρού «πρώτης γραμμής» ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 61χρονο πνευμονολόγο ο οποίος εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο ιατρός δεν έχει έρθει σε επικοινωνία ούτε με την οικογένειά του, ούτε με κάποιον από τους συναδέλφους του, και όπως είναι λογικό να επικρατεί αγωνία και αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, αναφέρεται ότι οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για έναν άνδρα, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του λέγοντας ότι πάει προς τον Ισθμό. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, Χρυσοβαλάντης Μέλος, μίλησε δια τηλεφώνου με το korinthostv.gr και εξέφρασε την αγωνία του για τον συνάδελφό του ενώ τόνισε ότι τον κάλεσε στο κινητό πάνω από πέντε φορές  χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου πνευμονολόγου συνεχίζονται αλλά παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα. Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Γρηγόρης Καρπούζης, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του ελπίζουν να γυρίσει σύντομα κοντά τους σώος και αβλαβής και να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγνοούμενος ιατρός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας και έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις