Συναγερμός στο χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια στο σκάνδαλο Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, η κυρία Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια πήρε εξιτήριο και παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο παιδιά τους. Αν και η γραμματέας είναι μέχρι στιγμής αρνητική, παραμένει σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, μετέβη στο γραφείο της κυρίας Αλεβιζοπούλου προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση Novartis, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο πρώην υπουργός  ανιχνεύτηκε θετικός στη μετάλλαξη του COVID-19 που εντοπίστηκε πρώτα στη Βρετανία, με αποτέλεσμα να τεθούν σε προληπτική καραντίνα η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και η γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις