Τραγικό φινάλε για τον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό στην Κερατέα, λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας και ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 25 ετών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα. Επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο. «Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πρώτα σταθεροποιήθηκε το όχημα, κόπηκε στη μέση και έτσι οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη. Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, καθώς το όχημα έπεσε σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2021, στην οδό Άρεως. Στο σημείο της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα βρίσκονται 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ. Γίνεται προσπάθεια να δεθεί το αυτοκίνητο και να ανασυρθεί καθώς η χαράδρα έχει και άλλο βάθος και υπάρχει κίνδυνος να πέσει ακόμη πιο χαμηλά το ΙΧ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις