Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, όπου για ένα γάμο συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 άτομα με αποτέλεσμα οι ιερείς να κλειδώσουν τις πόρτες της εκκλησίας, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μείνουν απέξω και να αρχίζουν να βρίζουν και να φωνάζουν.

Για το περιστατικό αυτό, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών παραχώρησε, το πρωί του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2021, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Όπως τόνισε σε σχετική ερώτηση για το εάν υπήρξε συνωστισμός σε γάμο της 21 Φεβρουαρίου 2021 στην περιοχή της Μαλεσίνας, οι ιερείς τήρησαν τα απαραίτητα μέτρα στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και μάλιστα είχαν ενημερώσει όταν κλείστηκε το μυστήριο πόσοι θα μπορούσαν να είναι.

Ο ίδιος σημείωσε, πως όταν συμπληρώθηκε ο αριθμός των 30, βάσει του συνολικού εμβαδού της εκκλησίας και έχοντας υπόψιν το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι ιερείς κλείδωσαν την εκκλησία και οι υπόλοιποι, (περίπου 200 άτομα όπως τόνισε), έμειναν απ’ έξω. Κάποιoι, όπως ανέφερε έβριζαν.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε και σε περιστατικά κηδειών που έχουν γίνει στην περιοχή όπου παρουσιάστηκε συγχρωτισμός σημειώνοντας ότι μπροστά στον πόνο, είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση στις εξόδιους ακολουθίες, παρά τις συνεχείς αναφορές τόσο της Μητρόπολης, όσο και των Κληρικών αλλά και του ίδιου για την συνεχή αναφορά και υποδείξεις περί τήρησης των μέτρων από τους πιστούς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις