Η COSMOTE TV στηρίζει για μία ακόμα χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, το 23 ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (ΦΝΘ), που φέτος θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο. Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του (online.filmfestival.gr), ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί συνδυαστικά σε φυσικούς χώρους και online.

Στο πρώτο μέρος του 23 ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (4-14/3) το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή 50 διεθνώς αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνούν τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού.

Το διάστημα 24/6-4/7 θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23 ου  ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγωγών και συμπαραγωγών της COSMOTE TV. Η Αγορά του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25/6 έως τις 4/7 και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

Εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης, το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast. Μέσα από workshops και online masterclass από επαγγελματίες του είδους, το κοινό θα ανακαλύψει τα εργαλεία, τα είδη και τα μυστικά των podcast. Επιλεγμένα podclass θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 23 ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και τη διαδικασία της online συμμετοχής σας επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις