Σε άσκηση ποινικής δίωξης κατά γνωστού ηθοποιού προχώρησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Άνθης.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την καταγγελία του 38χρονου Άνθη ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2006, όταν και οι δύο τους ήταν σε ηλικία 22 ετών.

Πλέον η δικογραφία διαβιβάζεται στον ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση. Αναμένεται να κληθεί άμεσα ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς η πράξη παραγράφεται τον Μάιο του 2021 και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν… τρέξει όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στη μήνυσή του, γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό το 2006 και περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη.

Ο ηθοποιός, που όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του απολύθηκε από την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, αρνείται πάντως την κατηγορία κάνοντας λόγο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση».

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις