Στο ζήτημα του τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, αναφέρεται ο Άρης Παπαϊτσέτρα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που έγινε viral, καθώς έχει πάνω από 2.500 κοινοποιήσεις. Κάνει αναδρομή στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, λέγοντας ότι «τον σκότωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι νοικοκυραίοι. Και η κρατική ανοχή».

«Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν αν το κείμενο θα απαντάει για τον πεσμένο Δελτά στη Νέα Σμύρνη. Αυτός είναι καλά, το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα, οι φωτογραφίες παίχτηκαν παντού σε όλα τα κανάλια χωρίς να αμφισβητηθεί ο χαρακτήρας και οι προθέσεις του, είχαμε συνεχή ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του αφού τον επισκέφτηκαν πολιτικά πρόσωπα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ελαφρά και τώρα μπορεί να συνεχίσει να βολτάρει στα στενά του κέντρου μαζί με τους υπόλοιπους δολοφόνους και να ψάχνουν τον επόμενο Ζάκ», επισημαίνει μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή πολλοί επιμένουν να ρωτάνε πόση ώρα ήταν στο έδαφος ο άνθρωπος. Πόση ώρα έκανε το ΕΚΑΒ να φτάσει για να τον παραλάβει. Πόση ώρα τράβαγαν φωτογραφίες. Τι γίνεται με τις έρευνες για τους δράστες που τον χτύπησαν και πώς είναι η κατάσταση της υγείας του. Θα σας τα πω εγώ: Για πολλή ώρα, μια ομάδα τον κλωτσούσε μανιωδώς στο κεφάλι. Αρκετή ώρα ώστε να ζαλιστεί και να χάσει τις αισθήσεις του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το συμβάν αφθονούν.

»Το ΕΚΑΒ που λέτε, έφτασε μετά από κάνα μισάωρο, από την στιγμή που ενημερώθηκε ότι ο άνθρωπος αγκομαχεί. Δηλαδή έφτασε κάπως αργοπορημένα. Αλλά ο τραυματίας φοβισμένος, σοκαρισμένος και με την αίσθηση ότι πρέπει ακόμη να αμυνθεί, προσπάθησε να φύγει.

»Εκεί χτυπήθηκε για δεύτερη φορά από τους μανιασμένους χούλιγκανς. Τον έβαλαν κάτω ξανά και του πατούσαν το κορμί με τις αρβύλες τους. Δυστυχώς μετά από αυτό κατέληξε. Και κατέληξε για δεύτερη φορά όταν δολοφόνησαν τον χαρακτήρα του. Και τρίτη φορά όταν οι δράστες έμειναν ατιμώρητοι. Και τέταρτη φορά. Και ακόμη. Τον έλεγαν Ζάκ Κωστόπουλο. Τον σκότωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι νοικοκυραίοι. Και η κρατική ανοχή.

»Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν αν το κείμενο θα απαντάει για τον πεσμένο Δελτά στη Νέα Σμύρνη. Αυτός είναι καλά, το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα, οι φωτογραφίες παίχτηκαν παντού σε όλα τα κανάλια χωρίς να αμφισβητηθεί ο χαρακτήρας και οι προθέσεις του, είχαμε συνεχή ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του αφού τον επισκέφτηκαν πολιτικά πρόσωπα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ελαφρά και τώρα μπορεί να συνεχίσει να βολτάρει στα στενά του κέντρου μαζί με τους υπόλοιπους δολοφόνους και να ψάχνουν τον επόμενο Ζάκ. Άι στο διάολο ισαποστάκηδες».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις