Ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, αυτήν τη φορά από το Kontra24, στο οποίο φαίνεται αστυνομικός ή κάποιος με άσπρο κράνος από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων να πετάει μολότοφ εναντίον πολιτών στην Νέα Σμύρνη.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι, το βίντεο έδωσε η ερευνητική ομάδα disinfaux collective. Η τοποθεσία του βίντεο είναι στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, στη Νέα Σμύρνη και τραβήχτηκε στις 19:20 την Τρίτη. Έχει επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σημείο. Επίσης, σύμφωνα με το κανάλι έχει γίνει ο εντοπισμός του χώρου ενώ ο αυτόπτης είναι πραγματικό πρόσωπο κι έχει επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία του.

Στη συνέχεια της εκπομπής μίλησε ο αυτόπτης, μουσικός στο επάγγελμα, ο οποίος αφού τόνισε ότι συμμετείχε στην εκδήλωση αυτοβούλως μαζί με το παιδί του, περιέγραψε τις σκηνές που έζησε.

Φυσικά, χωρίς να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι όπως δείχνει το αποκαλυπτικό βίντεο και στην απέναντι πλευρά- οι διαδηλωτές είναι επίσης επιθετικοί, κρατάνε ξύλα και πετάνε αντικείμενα, θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις αν όντως το άτομο που φαίνεται στο στιγμιότυπο να πετάει μολότοφ είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις