Ραγδαία είναι η αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που έχει καταγραφεί τα τελευταία 24ωρα στη Νέα Σμύρνη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμος. Συγκεκριμένα ο δήμος ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 29 Μαρτίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 176 νέα κρούσματα κορονοϊού, 45 διασωληνωμένους και 131 σε καραντίνα ενώ την προηγούμενη Δευτέρα στις 22 του μήνα είχε ανακοινώσει 138 κρούσματα, 39 διασωληνωμένους και 99 σε καραντίνα.

Αναλυτικά ο δήμος Νέας Σμύρνης σημειώνει στην ανακοίνωσή του: Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον.

Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις