Στον θρήνο βυθίστηκε το πρωί της Πέμπτης 1η Απριλίου, ο ΑΝΤ1, μετά τον θάνατο σε τροχαίο της Μαίρης Μάτσα, η οποία εργαζόταν ως οπερατέρ στον τηλεοπτικό σταθμό και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην πορεία της εκπομπής, φανερά συγκινημένος ανακοίνωσε πως η εκπομπή θρηνεί τον χαμό της οπερατέρ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή.

Οι σκηνές που ακολούθησαν on air στο μικρό αφιέρωμα της εκπομπής στην άτυχη συνάδελφό τους ήταν συγκινητικές. Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα.

Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!».

Η Μαίρη ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια…

Στο τέλος της εκπομπής, οι συντελεστές του «Καλημέρα Ελλάδα» αποχαιρέτησαν τη Μαίρη Μάτσα και της ευχήθηκαν «καλό ταξίδι»…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις