Την ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, εκφράζει η δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλεύεται. Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως της έχει λείψει ένας… κρύος καφές.

«Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό», επισημαίνει – μεταξύ άλλων – και σημειώνει ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για όσο διάστημα κρίνουν οι θεράποντες ιατροί. Τονίζει, δε, ότι αγνοεί τα «μηνύματα μίσους» που δέχεται, υπογραμμίζοντας ότι πάντα επέλεγε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων.


«Αγαπημένοι μου φίλοι, επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους: 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπούλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου

4) Είναι αδύνατον ν’ απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα 5) Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες.

9) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχοληπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11) Αυτό που θέλω πολύ είναι ένα Fredo Caputchino μέτριο… Τα φιλιά μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις