Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής θα δηλώσει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, δίνοντας την εντολή σε 2 δικηγόρους προκειμένου να την εκπροσωπήσουν στη δικογραφία που έχει ήδη ανοίξει. Μάλιστα, η οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου κάνει έκκληση να μην γράφονται σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί, αφήνοντας την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Συγκεκριμένα τα δικηγορικά γραφεία Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση γνωστοποίησαν με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν ότι έλαβαν εντολή από την οικογένεια του αστυνομικού ρεπόρτερ να δηλώσουν παράσταση πολιτικής Αγωγής.

Η ανακοίνωση των συνηγόρων της οικογένειας έχει ως εξής:

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται “σενάρια” για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις