Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην πλατεία Βαρνάβας, στο Παγκράτι, για την αποφυγή νέων συναθροίσεων, όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες με τα λεγόμενα κορονοπάρτι, τις βραδινές ώρες, παρά τα περιοριστικά μέτρα, εν μέσω lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021, αστυνομικοί διενεργούν ελέγχους για την τήρηση των απαγορεύσεων, ζητώντας από τους διερχόμενους να τους δείξουν τα έγγραφα μετακίνησής τους.

Παράλληλα, η ομάδα Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ.) – με τις χαρακτηριστικές μπλε μπλούζες – έχει περικυκλώσει την πλατεία εμποδίζοντας τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων. Οι έλεγχοι της αστυνομίας από το απόγευμα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού είναι εντατικοί.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο είχε διοργανωθεί στην πλατεία πάρτι με Dj, ποτά και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα των συνωστισμό εκατοντάδων ανθρώπων. Οι έλεγχοι γίνονται προληπτικά και είναι πιο εντατικοί στο σημείο, καθώς ο συνωστισμός του κόσμου στην πλατεία καθημερινά προκαλεί «πονοκέφαλο» στις Aρχές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις