Το δρόμο για τη φυλακή πήρε αμέσως μετά την απολογία του ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος φέρεται να είπε ότι πυροβόλησε για να σώσει το άλλο του παιδί, το οποίο του συμπαραστέκεται συνεχώς. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι πατέρας και γιος είχαν συνεχείς εντάσεις μέσα στο σπίτι εξαιτίας της εξάρτησης του θύματος από το αλκοόλ.

Νωρίτερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 76χρονου άνδρα. Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στην εισαγγελία διώκεται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μετά την άσκηση δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Την ίδια ώρα, σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία. Ο 48χρονος ο οποίος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από τα πυρά του 76χρονου πατέρα του, φέρεται να είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ύστερα από την κλήση του ίδιου του θήτη, βρήκαν τον ηλικιωμένο με την κυνηγετική καραμπίνα δίπλα του και τον δολοφονημένο γιο του να κείτεται στο έδαφος νεκρός. Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Ο έτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις