Μια νεαρή κοπέλα κατήγγειλε μια τραγική εμπειρία που αποκόμισε το βράδυ της Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα δέχθηκε απόπειρα βιασμού από οδηγό ταξί, ο οποίος την κλείδωσε μέσα στο όχημα του, με την περιγραφή της να είναι σοκαριστική. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήρε ταξί από την πλατεία Εξαρχίων προκειμένου να πάει στο σπίτι της στο Γαλάτσι, ωστόσο κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός του ταξί, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ξεκίνησε να άσεμνα σχόλια. Παράλληλα, της ζητούσε επίμονα να πάνε για ποτό, η κοπέλα εμφανώς φοβισμένη του ζήτησε να σταματήσει έξω από τις φοιτητικές εστίες στον Άγιο Λουκά Πατησίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μιχάλη Τεζάρη, ο παρ’ ολίγον βιαστής της, ασφάλισε το αμάξι και της επιτέθηκε, αγγίζοντας το κορμί της και επιδιώκοντας να την φιλήσει, με την κοπέλα να προσπαθεί να ξεφύγει και έβαλε τις φωνές για βοήθεια όταν είδε μια παρέα ατόμων να μπαίνει σε μια πολυκατοικί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ταξιτζής να φοβηθεί και να την αφήσει να φύγει, ενώ η κοπέλα κατευθύνθηκε προς την παρέα των ατόμων, που χωρίς να το γνωρίζουν την έσωσαν από βιασμό.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σπίτι της και ενημέρωσε τους οικείους τους για τη φρίκη που βίωσε. Η μητέρα της ζήτησε να βρεθεί ο “δράκος”, ενώ το παρ’ ολίγο θύμα ανάρτησε στο Facebook την περιπέτεια της με πλήρη περιγραφή του φερόμενου δράστη. Το γεγονός καταγγέλθηκε στις αρχές με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον οδηγό ταξί με βάση την διαθέσιμη περιγραφή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις