Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να βρεθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι αδίστακτοι ληστές που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η άτυχη μητέρα αντιστάθηκε στους δολοφόνους της και για τον λόγο αυτό την σκότωσαν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είδε και χαρακτηριστικά των δραστών και να τη σκότωσαν προκειμένου να μη τους αναγνωρίσει.

Η Καρολάιν, όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών και ήξερε από κινήσεις αυτοάμυνας.

Αυτό φαίνεται και από φωτογραφίες που η ίδια είχε ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media αλλά και από βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Μάλιστα, σε ένα από αυτά η 20χρονη εμφανίζεται να κάνει προπόνηση kick boxing.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε χρήστης του TikTok στο οποίο αναφέρει ότι η Καρολάιν σίγουρα αντέδρασε βλέποντας τους ληστές και για τον λόγο αυτό της έδεσαν τα χέρια και τη σκότωσαν.

Στο βίντεο των λίγων δευτερολέπτων βλέπουμε τα χτυπήματα που δίνει η Καρολάιν στον προπονητή της γεγονός που μαρτυρά ότι δεν ήταν κάποια αθλήτρια που μόλις είχε ξεκινήσει να μαθαίνει την πολεμική τέχνη, αλλά αρκετά έμπειρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις