Επί ποδός βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στο Αιγάλεω καθώς την Δευτέρα 10/5 εξαφανίστηκε μία 15χρονη από την περιοχή. Το κορίτσι έχει ύψος 1,61, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της νεαρής Ασημίνας, Το Χαμόγελο του Παιδιού, προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της 15χρονης την Τετάρτη (12/05). Η αγωνία της οικογένειας της Ασημίνας, που αγνοείται από την Δευτέρα, μεγαλώνει καθώς το προσωπικό της τηλέφωνο βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το περιστατικό. Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της ζητά από όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, αλλά και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις