Δισεπίλυτη παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ωστόσο προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρξε νέα αποκάλυψη για το γεγονός ότι το θύμα παρακολουθείτο από ψυχολόγο. Μάλιστα, ήδη έχει προβεί σε αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών στην μεζονέτα αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Ακόμη δεν έχει… λυθεί το πως μπόρεσε ο σύζυγος της Καρολάιν να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Εξάλλου, σε αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Μάλιστα, θα εξεταστεί εκ νέου ο τρόπος με τον οποίο οι κακοποιοί φέρεται να τον έδεσαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου- μόλις ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ για τον φόνο στα Γλυκά Νερά- δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν. Κάτι που δε δημιουργεί σαφής εικόνα για το πως ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες. Χωρίς όμως μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ να μπορέσει να βρει οποιοδήποτε ίχνος τους αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.

Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, είναι λιγοστά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει μια μαρτυρία πολίτη, η οποία μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Από εκεί και πέρα προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γεωργιανός, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις