Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ είπε πως το γεγονός ότι το τμήμα ανθρωποκτονιών τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από την υπόθεση δεν σημαίνει ότι δεν έχει και στοιχεία.

Εν συνεχεία, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως η όλη ιστορία έχει πληθώρα ερωτημάτων και εστίασε σε αντιφατικές, όπως τις χαρακτήρισε ενέργειες των δραστών. Εστίασε δε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την Αστυνομία.

Αυτό που προκάλεσε την απορία των Αρχών είναι το ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προβληματίζει την Αστυνομία είναι το γεγονός ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μια και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα, του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

Για το DNA και το ενδεχόμενο να έχει βρεθεί, είπε πως κι ένα μικρό στοιχείο DNA επαρκεί για να εντοπιστεί ο δράστης, υπό τον όρο όμως ότι είναι σεσημασμένος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις