Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε μέλισσα είναι βασίλισσα» το μέλι Αττική ανέδειξε το πολύτιμο έργο της μικρής μας φίλης και προώθησε ενέργειες για την ευαισθητοποίηση όλων μας για το περιβάλλον. 

Στις 20 Μάϊου, την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, ο Επίκουρος Καθηγητής Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Γκόρας, μας εισήγαγε στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού που τον παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση. 

«Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να συνεργαζόμαστε με καθηγητές και ερευνητές της Μελισσοκομίας που μπορούν να μεταφέρουν την γνώση τους  για την μέλισσα και το ελληνικό μέλι σε όλους απλά και κατανοητά, ώστε να αναγνωρισθεί η μεγάλη αξία τους. Ο κ. Γκόρας κατάφερε να κρατήσει από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικτυακής ενημέρωσης το κοινό του σε πλήρη εγρήγορση. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα που αφορούν την μέλισσα», δήλωσε η Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, με το πέρας του live streaming.   

Η Αττική-Πίττας επενδύει στην ελληνική μελισσοκομία, στηρίζει τη παραγωγή ελληνικών ποιοτήτων και προωθεί με τις μάρκες της Αττική και Φίνο, το ελληνικό μέλι σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μία αλυσίδα στήριξης των μελισσών της ελληνικής γης γιατί… ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις