Κοντά στην ταυτοποίηση ενός από τους δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, φέρεται να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν. Εξάλλου οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ επιπλέον διερευνάται, η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου που φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.

Μάλιστα το επικρατέστερο σενάριο για τις Αρχές που διερευνούν τη δολοφονία, είναι πως οι κακοποιοί γνώριζαν σε ποιο σπίτι εισέβαλαν για να ληστέψουν και πως η επιλογή τους δεν ήταν τυχαία, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί τον τρόπο με τον οποίο η πληροφορία για την οικονομική κατάσταση του πιλότου έφτασε στους δράστες. Για το λόγο αυτό η έρευνα έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του λεγόμενου πληροφοριοδότη, χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να πουν αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή με δόλο.

Σύμφωνα με το Open οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι Αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί σε μία λίστα 10 υπόπτων, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς εστιάζουν. Μάλιστα από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό, με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις