Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στην Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα, λουόμενος σε παραλία του νησιού είδε ξαφνικά μπροστά του ένα ελικόπτερο που μετέφερε έναν επιφανή επιχειρηματία, μαζί με την παρέα του!

Ουσιαστικά, ο συγκεκριμένος άνδρας βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου με ελικόπτερο, αντί να… πάρει το αυτοκίνητο του. Όπως είναι λογικό, η προσγείωση μέσα σε beach bar της παραλίας καταγράφηκε σε βίντεο από πολίτη και ήδη έχει γίνει viral.

O συγκεκριμένος επιχειρηματίας, πάντως, μέσω δηλώσεων που έκανε εξέφρασε την ενόχλησή του. «Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» λέει ο επιχειρηματίας.

Θυμηθείτε το σχετικό περιστατικό

Πρόκειται για τον Βασίλη Χήτο, αντιπρόεδρο της εταιρίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι», ο οποίος είναι ο πιλότος και ιδιοκτήτης του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα σε beach bar στη Μύκονο, με συνεπιβάτη τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ.

Μιλώντας στο protothema.gr λέει ότι έγινε μια ασφαλής προσγείωση που δεν έθεσε σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του beach bar.

«Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις