Συγγενής της ηλικιωμένης 100 ετών μίλησε για τη ληστεία και περιέγραψε το περιστατικό στο Ίλιον.

«Μετά τις 03.00 ήρθαν, άκουσα ένα γδούπο, είχαν ρίξει το χρηματοκιβώτιο, υπάρχει το σημάδι. Πήρα αμέσως το 100, ότι συγγενικό πρόσωπο, την προσέχω και από εκεί και πέρα, μόλις αντιλήφθηκε ότι της πήραν το πορτοφολάκι, φώναξε, τη φίμωσε, τη χτύπησε», περιέγραψε στην εκπομπή TLive.

«Εγώ ήδη είχα σηκωθεί. Και όταν με είδε, έφυγε γιατί προφανώς, είχε τελειώσει τη δουλειά του. Ήταν σίγουρα αθίγγανος. Μόλις κατάλαβε η γιαγιά ότι της πήραν από το μαξιλάρι το πορτοφολάκι της, ξύπνησε, τη φίμωσαν, τη χτύπησαν, επενέβη εγώ αλλά είχε τελειώσει τη δουλειά του ο άνθρωπος και έφυγε», προσέθεσε.

«Του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές»

Και συνέχισε: «Μου πήρε 350 ευρώ, όλα μου τα λεφτά. Τα χρήματα μου και κάτι ψιλά της γιαγιάς. Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο», φανέρωσε ενώ για το πώς ήταν ο ληστής τόνισε πως ήταν αθίγγανος, μικρόσωμος, κοντός, αδύνατος και με μάσκα ολόκληρη και ίσως γάντια.

Όσο για το από πού μπήκε, είπε πως ήταν από το τέλος της βεράντας «αλλά δεν γνωρίζω πώς ακριβώς», ενώ αποκάλυψε πως και η γιαγιά ανταπέδωσε. «Όταν τη φίμωσε και της έδωσε χτυπήματα στα χέρια, του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές», τονίζοντας πως υπήρχαν συνεργοί γιατί «άκουσα το γκάζι αυτοκινήτου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις