Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας βρέθηκε σε όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Σύμφωνα με το thes.gr, εντοπίστηκε σε αρκετή απόσταση από το σημείο που παρασύρθηκε σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το όχημά του βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν επί τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια, το πλήρωμα τον παρέλαβε με προορισμό το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά. Ωστόσο, η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

Δείτε φωτογραφίες

Πλημμύρισαν περιοχές της Θεσσαλονίκης

Η κακοκαιρία που πλήττει την Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια, αυτοκίνητα να παρασυρθούν, αλλά και μαγαζιά να πλημμυρίσουν. Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα κυρίως στα δυτικά της πόλης, στην Πολίχνη και την Σταυρούπολη.

Kάτοικοι τονίζουν στο Thestival.gr ότι μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τους δρόμους να πλημμυρίζουν και τα νερά να μπαίνουν ακόμα και μέσα στα καταστήματα τους. Κάποιοι από αυτούς είδαν τα οχήματα να τους παρασέρνονται και να πέφτουν πάνω σε κολονάκια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις