Το μέλλον του παιδιού του λέει πως σκέφτηκε ο 33χρονος πιλότος κατά την ομολογία του στις αρχές, για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αντιμετώπισε με ιδιαίτερη ψυχραιμία την πράξη του, παραδέχθηκε λέγοντας «Εγώ το έκανα». Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα φέρεται να είπε ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη σκηνοθεσία της ληστείας, διότι δεν ήθελε η κόρη τους να μείνει χωρίς μητέρα και πατέρα.

Ο ίδιος, συνεχίζοντας να βάζει το παιδί μπροστά -για χάρη του οποίου ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να παίξει θέατρο μέχρι τέλους– δηλώνει πως θέλει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να του επιβληθεί η όποια ποινή, με το «βλέμμα» στο παιδί του.

Όλες του οι αναφορές του στους αστυνομικούς περιστρέφονται γύρω από την κόρη του, η οποία είναι καταδικασμένη να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα της, επειδή εκείνος της αφαίρεσε τη ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

«Να πάμε να τελειώσουμε, να εκτίσω την ποινή μου και να επιστρέψω να αναλάβω τη φροντίδα της κόρης μου» φέρεται να είπε σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις