Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναφορικά με το θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», χωρίς να προκύπτει από αυτήν κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης φέρεται να έχασε τη ζωή του από δύο τραύματα από σφαίρες, η μία από τις οποίες τον βρήκε στο στήθος και η δεύτερη στο κεφάλι. Αρχικά φαίνεται ότι πυροβολήθηκε στο στήθος, κοντά στην καρδιά, ωστόσο, το τραύμα ήταν διαμπερές και δεν του επέφερε ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία. Το τραύμα που του επέφερε το θάνατο, ήταν αυτό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη ειδοποίησε την αστυνομία ο αδελφός του, προσκομίζοντας κι ένα σημείωμα του αυτόχειρα με υπόνοιες για αυτοκτονία. Το σημείωμα τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί νεκρός σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις