Φωτιά πήρε φορτηγό όχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της εξόδου για Κηφισιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο φορτηγό κινητοποιήθηκαν 14 άνδρες της πυροσβεστικής με πέντε οχήματα. Προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στο δρόμο και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή.

Το φορτηγό μετέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες- κατσίκια και κότες και μάλιστα έγινε και επιχείρηση απομάκρυνσης των ζώων με βάση πήγες από την Τροχαία. Σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική ήταν πάνω από δέκα κατσίκια και κάποιες κότες οι οποίες μεταφέρθηκαν σε έναν χώρο μακριά από το σημείο. Κάποιες από τις κότες κάηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα μικρό φορτηγό.

Λόγω της πυρκαγιάς έκλεισε η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα για αρκετή ώρα στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, ενώ πριν από λίγο στην κυκλοφορία των οχημάτων αποδόθηκε το ρεύμα προς Πειραιά και η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Λαμία. Ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε η φωτιά δεν είναι ακόμη γνωστός και ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις