Τραγικό τέλος βρήκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου, στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αρχή του τέλους έγινε 3 χλμ πριν την επιστροφή της στον Κριό. Η 29χρονη είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – Λαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, 3 χλμ πριν, αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της.

Η επικρατέστερη εκτίμηση για τον τρόπο που πέθανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του flashnews.gr, δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα, έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Τις ημέρες εκείνες επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, η 29χρονη εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη. Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις