Με μια ανάρτηση που συγκινεί, η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, που κατέληξε μετά από πολύμηνο αγώνα ενάντια σε μία σπάνια μορφή επιθετικού παιδικού καρκίνου, εκφράζει τον πόνο της για τον θάνατο της κόρης της. Η Ξένια Πρεζεράκου γράφει:

«Ποιο ριζικό με στοίχειωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι άνθρωποι, νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδράχτι… Θα μείνει αιώνια ξαπλωτή μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραϊδούλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια. Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου. Καλό ταξίδι αστέρι μου .. Σε αγαπάμε πολύ».

Η μικρή Αναστασία βρισκόταν στις ΗΠΑ από το περασμένο φθινόπωρο, όπου λάμβανε μία εξειδικευμένη θεραπεία. Έχοντας δίπλα της τη μητέρα της αλλά και τον πατέρα της, Ηλία Τριανταφυλλάκη, είχε ολοκληρώσει τους δύο κύκλους θεραπείας στο Χιούστον και ξεκινούσε έναν τρίτο κύκλο θεραπείας στη Νέα Υόρκη. Παρά τον αγώνα της, ωστόσο, η Αναστασία, έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις