Σε μια άκρως σοβαρή δημόσια καταγγελία προέβη μια εργαζόμενη υπάλληλος της ΕΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουλίου σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα, πριν από μερικούς μήνες κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού. Ωστόσο η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή και τώρα η ίδια, όπως ισχυρίζεται βρίσκεται αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη.

Η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και να παλέψει για την δικαίωσή της για το συμβάν, παρότι σε προσωπικό επίπεδο νιώθει σαν να ξαναζεί την περιπέτεια της.

Παρόλα αυτά επισημαίνεται ότι η υπόθεση εξετάζεται λεπτομερώς από την Δικαιοσύνη και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα πόρισμα.

Τι ανέφερε η υπάλληλος

«Χρειάστηκε μεγάλο ψυχικό σθένος για να αποφασίσω να προχωρήσω στην καταγγελία. Από το 2019, όταν έγινε γνωστή η καταγγελία μου και το τι έζησα από αυτόν τον άνθρωπο, στην εργασία μου, βιώνω μια συστηματική ψυχολογική επίθεση και περιθωριοποίηση, όχι μόνο από τους ιθύνοντες αλλά και από συναδέλφους μου που είναι προσκείμενοι στον συγκεκριμένο άνθρωπο και στην εξουσία που κατέχει, με αποτέλεσμά να βιώνω καθημερινά ‘mobbing’.

Συνάδελφοί μου με χλευάζουν προκλητικά και έρχομαι αντιμέτωπη κάθε μέρα τόσο τον κατηγορούμενο όσο και με μέλη της διοίκησης που κώφευσαν στις καταγγελίες μου. Λόγω της θέσης μου, ψευδώς, δέχομαι πόλεμο ότι διαδίδω στοιχεία της Ομοσπονδίας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, προσπαθούν να διαβάλλουν ακόμα και στοιχεία της προσωπικότητάς μου, η καθημερινή μου εργασία έχει ελαχιστοποιηθεί και δεν συμμετέχω σε διοργανώσεις.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει απόλυτα βλαπτικές συνέπειες στην ψυχοσύνθεσή μου σε όλα τα επίπεδα. Είναι ασύλληπτο πως από κατήγορος βρίσκεσαι κατηγορούμενη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ευελπιστώ με την εξέταση της υπόθεσης να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις